MENU (C)

Pink Venom (歌詞) BLACKPINK 「Tekstin e këngës」 - Përkthimi në shqip by Sanderlei

BLACKPINK, BLACKPINK. BLACKPINK, BLACKPINK
Kick in the door, waving the coco
팝콘 이나 챙겨 껴들 생각 말고
I talk that talk, runways I walk, walk

#lyrics #PinkVenom #sanderlei #BLACKPINK #블랙핑크 #TikTok #REMIX #LISA #ROSÉ #JENNIE #JISOO #PinkVenomChallenge


Pink Venom (歌詞) BLACKPINK 「Tekstin e këngës」

BLACKPINK, BLACKPINK. BLACKPINK, BLACKPINK
Kick in the door, waving the coco
팝콘 이나 챙겨 껴들 생각 말고
I talk that talk, runways I walk, walk
눈 감고 pop, pop 안 봐도 척
One by one, then two by two
내 손끝 툭 하나에 다 무너지는 중
가짜 쇼 치곤 화려했지
Makes no sense, you couldn't get a dollar outta me

[Pre-Chorus: Rosé, Jisoo]
자 오늘 밤이야
난 독을 품은 꽃


네 혼을 빼앗은 다음
Look what you made us do
천천히 널 잠재울 fire (Fire)
잔인할 만큼 아름다워
I bring the pain like

[Chorus: Jennie, Lisa]
This that pink venom
This that pink venom
This that pink venom
Get 'em, get 'em, get 'em
Straight to ya dome like
Woah, woah, woah
Straight to ya dome like


Ah, ah, ah
Taste that pink venom
Taste that pink venom
Taste that pink venom
Get 'em, get 'em, get 'em
Straight to ya dome like
Woah, woah, woah
Straight to ya dome like
Ah, ah, ah

[Verse 2: Lisa, Jennie]
Black paint and ammo, got bodies like Rambo
Rest in peace, please light up a candle
This the life of a vandal, masked up and I'm still in CELINE


Designer crimes or it wouldn't be me, ooh
Diamonds shining, drive in silence, I don't mind it, I'm riding
Flying private side by side with the pilot up in the sky
And I'm wilding, styling on them and there's no chance
'Cause we got bodies on bodies like this a slow dance

[Pre-Chorus: Jisoo, Rosé]
자 오늘 밤이야
난 독을 품은 꽃
네 혼을 빼앗은 다음
Look what you made us do
천천히 널 잠재울 fire (Fire)
잔인할 만큼 아름다워
I bring the pain like[Chorus: Lisa, Jennie]
This that pink venom
This that pink venom
This that pink venom
Get 'em, get 'em, get 'em
Straight to ya dome like
Woah, woah, woah
Straight to ya dome like
Ah, ah, ah
Taste that pink venom
Taste that pink venom
Taste that pink venom
Get 'em, get 'em, get 'em


Straight to ya dome like
Woah, woah, woah
Straight to ya dome like
Ah, ah, ah

[Bridge: Rosé, Jisoo, Rosé & Jisoo, Lisa]
원한다면 provoke us
감당 못해 and you know this
이미 퍼져버린 shot that potion
네 눈앞은 핑크빛 ocean
Come and give me all the smoke
도 아니면 모 like I'm so rock and roll
Come and give me all the smoke
다 줄 세워 봐 자 stop, drop


I bring the pain like

[Outro: Jennie, Lisa, All]
Brra-ta-ta-ta, trra-ta-ta-ta
Brra-ta-ta-ta, trra-ta-ta-ta
Brra-ta-ta-ta, trra-ta-ta-ta
Straight to ya, straight to ya, straight to ya dome like
Brra-ta-ta-ta, trra-ta-ta-ta (BLACKPINK)
Brra-ta-ta-ta, trra-ta-ta-ta (BLACKPINK)
Brra-ta-ta-ta, trra-ta-ta-ta (BLACKPINK)
I bring the pain like

BLACKPINK - Pink Venom (Romanized)[Intro: All]
BLACKPINK, BLACKPINK
BLACKPINK, BLACKPINK

[Verse 1: Jennie, Lisa]
Kick in the door, waving the coco
Papkonina chaenggyeo kkyeodeul saenggak malgo
I talk that talk, runways I walk, walk
Nun gamgo pop, pop an bwado cheok
One by one, then two by two
Nae sonkkeut tuk hanae da muneojineun jung
Gajja syo chigon hwaryeohaetji


Makes no sense, you couldn't get a dollar outta me

[Pre-Chorus: Rosé, Jisoo]
Ja oneul bamiya nan
Dogeul pumeun kkot
Ne honeul ppaeaseun daeum
Look what you made us do
Cheoncheonhi neol jamjaeul fire (Fire)
Janinhal mankeum areumdawo
I bring the pain like

[Chorus: Jennie, Lisa]
This that pink venom
This that pink venom


This that pink venom
Get 'em, get 'em, get 'em
Straight to ya dome like
Woah, woah, woah
Straight to ya dome like
Ah, ah, ah
Taste that pink venom
Taste that pink venom
Taste that pink venom
Get 'em, get 'em, get 'em
Straight to ya dome like
Woah, woah, woah
Straight to ya dome like
Ah, ah, ah[Verse 2: Lisa, Jennie]
Black paint and ammo, got bodies like Rambo
Rest in peace, please light up a candle
This the life of a vandal, masked up and I'm still in CELINE
Designer crimes or it wouldn't be me, ooh
Diamonds shining, drive in silence, I don't mind it, I'm riding
Flying private side by side with the pilot up in the sky
And I'm wilding, styling on them and there's no chance
'Cause we got bodies on bodies like this a slow dance

[Pre-Chorus: Jisoo, Rosé]
Ja oneul bamiya
Nan dogeul pumeun kkot


Ne honeul ppaeaseun daeum
Look what you made us do
Cheoncheonhi neol jamjaeul fire (Fire)
Janinhal mankeum areumdawo
I bring the pain like

[Chorus: Lisa, Jennie]
This that pink venom
This that pink venom
This that pink venom
Get 'em, get 'em, get 'em
Straight to ya dome like
Woah, woah, woah
Straight to ya dome like


Ah, ah, ah
Taste that pink venom
Taste that pink venom
Taste that pink venom
Get 'em, get 'em, get 'em
Straight to ya dome like
Woah, woah, woah
Straight to ya dome like
Ah, ah, ah

[Bridge: Rosé, Jisoo, Rosé & Jisoo, Lisa]
Wonhandamyeon provoke us
Gamdang mothae and you know this
Imi peojyeobeorin shot that potion


Ne nunapeun pingkeubit ocean
Come and give me all the smoke
Do animyeon mo like I'm so rock and roll
Come and give me all the smoke
Da jul sewo bwa ja stop, drop
I bring the pain like

[Outro: Jennie, Lisa, All]
Brra-ta-ta-ta, krra-ta-ta-ta
Brra-ta-ta-ta, krra-ta-ta-ta
Brra-ta-ta-ta, krra-ta-ta-ta
Straight to ya, straight to ya, straight to ya dome like
Brra-ta-ta-ta, krra-ta-ta-ta (BLACKPINK)
Brra-ta-ta-ta, krra-ta-ta-ta (BLACKPINK)


Brra-ta-ta-ta, krra-ta-ta-ta (BLACKPINK)
I bring the pain like


Pink Venom (歌詞) BLACKPINK 「Tekstin e këngës」 - Përkthimi në shqip by Sanderlei


Shkelm në derë, duke tundur koko
Thjesht merrni kokoshkën tuaj, as mos mendoni të përfshiheni
Unë flas atë bisedë, pistat unë eci, eci
Mbyllni sytë, pop, pretendoni se nuk po kërkoni
Një nga një, pastaj dy nga dy
Gjithçka po shembet në goditjen e gishtit tim
Ishte e ndezur për një shfaqje të rreme
Nuk ka kuptim që ju nuk mund të merrni një dollar më tej mua

[Para-korja: Rosé, Jisoo]
Tonightshtë sonte, unë jam një lule helmuese


Pasi të keni marrë shpirtin tuaj
Shikoni çfarë na keni bërë të bëjmë
Një zjarr që do të të vërë ngadalë për të fjetur (zjarr)
Soshtë kaq e bukur, është mizore
Unë sjell dhimbjen si

[Chorus: Jennie, Lisa]
Ky, ai helm rozë
Ky, ai helm rozë
Ky, ai helm rozë
Merrni 'em, merrni' em, merrni 'em
Drejt e në kube si
Woah, woah, woah
Drejt e në kube si


Ah, ah, ah
Shijoni atë helm rozë
Shijoni atë helm rozë
Shijoni atë helm rozë
Merrni 'em, merrni' em, merrni 'em
Drejt e në kube si
Woah, woah, woah
Drejt e në kube si
Ah, ah, ah

[Vargu 2: Lisa, Jennie]
Bojë e zezë dhe municion, mori trupa si Rambo
Pusho në paqe, ju lutemi ndezni një qiri
Kjo jeta e një vandal, e maskuar dhe unë jam akoma në Celine


Krime projektuesi ose nuk do të isha unë, ooh
Diamante që shkëlqejnë, vozis në heshtje, nuk më intereson, unë jam duke hipur
Duke fluturuar private krah për krah me pilotin lart në qiell
Dhe unë jam duke u egër, duke stiluar ata dhe nuk ka asnjë shans
Shkak kemi trupa në trup si kjo një valle e ngadaltë

[Para-korja: Jisoo, Rosé]
Tonightshtë sonte, unë jam një lule helmuese
Pasi të keni marrë shpirtin tuaj
Shikoni çfarë na keni bërë të bëjmë
Një zjarr që do të të vërë ngadalë për të fjetur (zjarr)
Soshtë kaq e bukur, është mizore
Unë sjell dhimbjen si


[Chorus: Jennie, Lisa]
Ky, ai helm rozë
Ky, ai helm rozë
Ky, ai helm rozë
Merrni 'em, merrni' em, merrni 'em
Drejt e në kube si
Woah, woah, woah
Drejt e në kube si
Ah, ah, ah
Shijoni atë helm rozë
Shijoni atë helm rozë
Shijoni atë helm rozë
Merrni 'em, merrni' em, merrni 'em
Drejt e në kube si


Woah, woah, woah
Drejt e në kube si
Ah, ah, ah

[Ura: Rosé, Jisoo, Rosé & Jisoo, Lisa]
Na provokoni nëse dëshironi
Ju nuk mund ta trajtoni atë, dhe ju e dini këtë
Tashmë është përhapur, qëlloi atë ilaç
Oqeani Pink menjëherë para syve tuaj
Ejani dhe më jepni gjithë tymin
Thisshtë kjo apo ajo, unë jam aq rock and roll
Ejani dhe më jepni gjithë tymin
Të gjithë qëndrojnë në linjë, ndalojnë, lëshojnë
Unë sjell dhimbjen si[Outro: Jennie, Lisa, të gjithë]
Brah, ta-ta-ta, krah, ta-ta-ta-ta
Brah, ta-ta-ta, krah, ta-ta-ta-ta
Brah, ta-ta-ta, krah, ta-ta-ta-ta
Drejt e në ya, drejt e në ya, drejt e në kube si
Brra-ta-ta-ta, krra-ta-ta-ta (Blackpink)
Brra-ta-ta-ta, krra-ta-ta-ta (Blackpink)
Brra-ta-ta-ta, krra-ta-ta-ta (Blackpink)
Unë sjell dhimbjen si